Holstebro Kommune
« Tilbage til forsiden
Velkommen
Kontakt
Værd at vide
Tandpleje info
  6-års tænder
  Huller
  Lakforsegling
  Når det gør ondt
  Piercing
  Rokketænder
  Røntgenbilleder
  Sodavand og syre
  Tandbøjler
  Tandbørstning
  Tandfrembrud
  Transplantationer
  Uheld og skade
  Visdomstænder
Links
  Netdoktor.dk
 
 
Værd at vide
Vi lægger stor vægt på tandbørstning. Derfor sender vi en hilsen med tandbørsteråd til alle småbørnsforældre i 6 måneders alderen. I forbindelse med tandeftersyn underviser vi i tandbørstning og brug af tandtråd, og vi informerer om sund mad.

Valg af tandlæge
I Holstebro Kommune har vi én fast tandklinik – Centralklinikken ved Birkelundskolen – samt én mobil tandklinik i Tvis.

Bor du i Vinderup- eller Ulfborg-Vemb områderne, kan du frit vælge om du ønsker, at dit barn går til tandlæge hos én af de privatpraktiserende tandlæger, der har indgået en aftale med Holstebro Kommune, eller om dit barn skal gå til tandlæge i Den Kommunale Tandpleje i Holstebro. Nærmere information kan fås på Tandplejens kontor.

I Holstebro-området kan man også vælge at gå hos en privatpraktiserende tandlæge. Så skal man blot selv betale alle udgifterne til undersøgelse, behandling og tandregulering.

Det er også muligt at vælge Børnetandlægerne på tværs af kommunegrænserne. Her kan du også få nærmere information på Tandplejens kontor.

Hvis du skifter dit barns behandlingssted, skal tandbehandlinger, som er i gang, gøres færdig først. Dette gælder også for tandregulering. Hvis du fortryder et skift og vil skifte tilbage, skal du kontakte Tandplejens kontor

Nødbehandling/vagtordning.
Centralklinikken er åben for nødbehandling hver mandag i sommerferien.

Tandregulering
Tlf.: 97840588. Telefontid fra kl. 8.30-12.00

Ved behov for tandlægehjælp i weekender og på helligdage henvises til Region Midt’s vagtordning på tlf.: 40515162. På feriedage henvises til privatpraktiserende tandlæger.

Udgifterne betales af kommunen.
Se tips til tandbørstning »
Klik på billedet til højre for at se filmene
Tips til tandbørstning
Oplysningerne på disse sider må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendte tandlæger. Indholdet på bevar-smilet.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere om brugerbetingelser, klik her.

© 2001 - 2007 Copyright SUN-ADvertising A/S. All rights reserved.