Lemvig Kommune
« Tilbage til forsiden
Velkommen
Kontakt
Værd at vide
Tandpleje info
  6-års tænder
  Huller
  Lakforsegling
  Når det gør ondt
  Piercing
  Rokketænder
  Røntgenbilleder
  Sodavand og syre
  Tandbøjler
  Tandbørstning
  Tandfrembrud
  Transplantationer
  Uheld og skade
  Visdomstænder
Links
  Netdoktor.dk
 
 
Velkommen hos BørneTandlægerne
Dit barn er altid velkommen hos Børnetandlægerne. Vi tilbyder alle børn og unge fra 0 - 18 år, som bor i Lemvig Kommune gratis tandpleje.

Sunde tænder hele livet
Målet med Lemvig Kommunes tandplejetilbud er at skabe sunde tænder hele livet. Vi lægger vægt på forebyggelse, omsorg og tryghed. Vi tilpasser vores tilbud til dit barns behov. Vi prioriterer et godt forældresamarbejde højt og håber, at du vil følge dit barn til tandlæge mindst til 4. klassetrin.

En god oplevelse
Det er vigtigt, at dit barn bliver glad for at gå til tandlæge. Vi forsøger fra det første besøg stille og roligt at opbygge et tillidsfuldt forhold til dit barn. Det er forskelligt, hvor hurtigt børn vænner sig til at gå til tandlæge. Der er afsat god tid til hvert besøg, og vi vil gøre vores til, at tandlægebesøgene bliver en god oplevelse.

Vi lægger stor vægt på forebyggelse.
Sunde vaner grundlægges tidligt. Derfor kalder vi dit barn ind på klinikken allerede inden det fylder 1 år. Selvom barnet kun har ganske få tænder, har vi mange ting at tale med jer om. Børnene indkaldes herefter individuelt efter deres aktuelle behov. Ved de regelmæssige eftersyn giver vi gerne undervisning i tandbørstning og vi snakker om sunde kost- og drikkevaner efter behov. Alle børn i 4. kl. gennemgår et intensivt børstekursus. Børnene lærer selv at børste tænderne HELT rene. Vi underviser på udvalgte klassetrin og deltager på opfordring i forældremøder. Vi samarbejder med dagplejere, daginstitutioner og skoler om sundhedsfremme i lokalområderne.
Se tips til tandbørstning »
Klik på billedet til højre for at se filmene
Tips til tandbørstning
Oplysningerne på disse sider må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendte tandlæger. Indholdet på bevar-smilet.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere om brugerbetingelser, klik her.

© 2001 - 2007 Copyright SUN-ADvertising A/S. All rights reserved.