Viborg Kommune
« Tilbage til forsiden
Velkommen
Kontakt
Værd at vide
Tandpleje info
  6-års tænder
  Huller
  Lakforsegling
  Når det gør ondt
  Piercing
  Rokketænder
  Røntgenbilleder
  Sodavand og syre
  Tandbøjler
  Tandbørstning
  Tandfrembrud
  Transplantationer
  Uheld og skade
  Visdomstænder
Links
  Netdoktor.dk
 
 
Velkommen
Du og dit barn er altid velkomne I Viborg Kommune kan børn og unge fra 0 - 18 år gå gratis til tandlæge hos Børnetandlægerne. Barnet bliver automatisk indkaldt til undersøgelse på den tandklinik, familien hører til senest når det er 3 år.

En god oplevelse
Det er vigtigt, at barnet bliver glad for at gå til tandlæge. Mange års erfaring har lært os, at barnets første møde med tandlægen kan få afgørende betydning for det videre forløb. Derfor bruger vi god tid til stille og roligt at vænne dit barn til at gå til tandlæge, og vi vil gøre vores til, at det skal være en god og positiv oplevelse hver gang. Det er meget forskelligt, hvor hurtigt børn vænner sig til tandlægebesøg, hvilket vi er meget opmærksomme på. Derfor er der ved hvert besøg ro og tid til at vurdere barnets reaktion, hvor vi respekterer barnets grænser.

Målet er sunde tænder
Børnetandlægerne samarbejder først og fremmest med jer som forældre, men også med sundhedsplejersker, dagplejere, daginstitutioner, skoler m.v. Vi kommer gerne ud og fortæller om tænder og tandpleje i børnehaver og hos dagplejere, ligesom vi underviser i skolen.
Sammen når vi målet!
Se tips til tandbørstning »
Klik på billedet til højre for at se filmene
Tips til tandbørstning
Oplysningerne på disse sider må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendte tandlæger. Indholdet på bevar-smilet.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere om brugerbetingelser, klik her.

© 2001 - 2007 Copyright SUN-ADvertising A/S. All rights reserved.